Jumaat, 21 Mei 2010

BERJUANG MEMPERTAHANKAN AGAMA / BANGSA / NEGARA ialah IBADAH JIHAD

WAHAI MANUSIA YANG MENGAKU SEBAGAI MUSLIM......!!!!!

HENDAKLAH SENTIASA KAMU INGAT BAHAWA BERJUANG MEMPERTAHANKAN AGAMAMU / BANGSAMU / NEGARAMU DARI SERANGAN ORANG KAFIR ITU ADALAH IBADAH JIHAD / FI SABILILLAH YANG DITUNTUT TUHANMU....ALLAH SWT

JIKA KAMU MASIH LAGI MENGAKU AKAN KETUHANAN ALLAH SWT & KERASULAN MUHAMMAD SAW MAKA WAJIBLAH KAMU BANGUN MEMPERTAHANKAN AGAMA ISLAM KAMU BANGSA MELAYU KAMU DAN SATU SATUNYA NEGARA KAMU MALAYSIA DARI SERANGAN POLITIK PARTI YANG SHOHIH BUKAN ISLAM IAITU DAP YANG BERTUANKAN PAP......JIKA KAMU TIDAK MAHU DERHAKA KEPADA PERINTAH TUHANMU.

HENDAKLAK JUGA KAMU INGAT AKAN TALI TALI ALLAH ...BAHAWA SAUDARAMU IALAH ORANG ORANG ISLAM DAN BUKANNYA GOLONGAN AL-KAFIRUN.

Seruan Yang Diulang- Ulang Ayuh Semua Bloggers Melayu...Ulang & Ulang Didalam Blog Saudara Sekalian...Itulah Tanggungjawab & Peranan Kita...Ayuh.Mudah-mudahan Dikabulkan Allah SWT.

BERJUANG MEMPERTAHANKAN AGAMA / BANGSA / NEGARA ialah IBADAH JIHAD

Semua orang tahu akan taktik & teknik media barat kawalan Kristian Yahudi saperti CNN, REUTERS dan lain lain...yaitu

MENGULANG - NGULANG PERKARA TIDAK BENAR & FITNAH berratus ratus kali tanpa jemu dan tanpa pedulikan kosnya hingga orang PERCAYA perkara PEMBOHONG & FITNAH mereka itu adalah benar sedangkan semua orang faham akan taktik & teknik itu.

Manusia yang kuat imannya pun jadi cair dan hancur keyakinannya..begitulah kuatnya apa yang dikatakan PROPOGANDA.

Adakah mengatakan YANG BENAR juga merupakan PROPOGANDA jika ianya diulang ulang beratus kali juga ? Atau ia disebut sebagai DAKWAH ?

Kenapakah umat melayu Islam TIDAK MAHU mendengar dan meyakini akan SERUAN BERSATU dan SERUAN jangan menyokong DAP dan mengakui akan hakikat bahawa melayu akan DERITA dan SUSAH jika DAP memerentah SATU SATUNYA NEGARA MILIK MELAYU ini ?

MAKA ELOKLAH KITA BELAJAR GUNA TAKTIK & TEKNIK CNN YAHUDI / KRISTIAN ITU YAKNI ULANG & ULANG HINGGA MASUK KEJANTUNG QALBU NURANI MELAYU ISLAM........

........................................................................................

INGATLAH WAHAI MELAYU...INI BUKAN CERITA DONGENG..

Kaum Cina melalui DAP yg asalnya adalah PAP Singapura mahu memerintah Malaysia spt Cina memerintah Singapura sepenuhnya.

Sekarang inilah masa yg paling sesuai utk kaum Cina memulakan niat jahat mereka. Sebab DAP boleh memperkudakan PAS utk meraih undi orang Melayu. Bila kaum Cina sudah berkuasa mereka akan buang PAS daripada Kerajaan Pakatan spt yg telah berlaku di Singapura di suatu masa dahulu. Silalah rujuk sejarah Singapura utk kepastian!

Jika orang Melayu tidak sedar akan hasrat kaum Cina ini, tunggulah apa yg akan berlaku di PRU13 nanti!

DAP juga memperalatkan Anwar supaya menjadi PM boneka mereka di Puterajaya. Anwar memang akan menjual negara ini. Dia tak kisah. Asal dapat jadi PM dia dah puas.Lihatlah apa yg dibuatnya utk membela kaum Melayu di Penang. Tak ada apa kan? Lepas itu dia akan dibuang. Setelah perlembagaan negara dipinda oleh kaum Cina, orang Melayu akan mengemis di tanah air sendiri spt yg sedang berlaku di Singapura.